HYT TC-366

 

 

 

 

HYT TC- 366

38 CTCSS, 61 CDCSS

PUTERE DE EMISIE 0.5 watt/ ARIE DE EMISIE PANA LA 3 MILE

PROGRAMARE
Manual de programare al utilizatorului. Schimba frecventa si CTCSS/CDCSS in functie de canal in lista de frecvente si arii CTCSS/CDCSS.

NUMAR SERIAL
Producatorul scrie numarul serial in statie. Distribuitorul poate citi numarul serial cu ajutorul unui PC.

INFORMATII MEMORATE
Statia poate inregistra de exemplu numele utilizatorului sau distribuitorului si informatii service ce pot fi salvate si citite din statie cu ajutorul unui PC.

SCANAREA UNUI CANAL & SCANAREA CANALULUI PRIORITAR
Scanarea canalului ofera utilizatorilor un mod mai usor de monitorizare a mai multor canale pentru activitate. Scanarea prioritara permite statiei sa verifice automat activitatea de pe un canal principal important in timpul scanarii canalului sau in timpul receptionarii unui apel pe un alt canal neprioritar.

MIL-STD-810/C/D/E
Statia TC-366 indeplineste in totalitate specificatiile MIL-STD 810 C/D/E acoperind socul fizic si de temperatura, vibratiile, tensiunea joasa si radiatiile solare.

TOT- (Contor de temporizare)
Limiteaza durata de timp in care un utilizator poate emite continuu pe un canal. Acest lucru permite o utilizare mai eficienta a canalului.

TIMP DE REVENIRE TOT

ECONOMISIREA BATERIEI, ALARMA DE DESCARCARE A BATERIEI - (DETECTAREA STARII DE EMISIE)
Statia va activa functia de economisire a bateriei in mod standby. Daca apasati orice tasta sau daca receptionati vreun semnal, statia va reveni la mod de operare normala. Indicatorul de descarcare a bateriei va avertiza utilizatorul sa reincarce sau sa schimbe bateria.

FUNCTIA DE MONITORIZARE
Apasati tasta de monitorizare pentru a activa functia.

BLOCARE CANAL OCUPAT
Aceasta functie permite o coordonare mai buna a canalului impiedicand emisia unui alt grup care este deja in emisie.

CARCASA
Carcasa de aluminiu impreuna cu design-ul husei bine inchis si solid asigura statiei o buna rezistenta si multi ani de functionare.
ELIMINAREA FACTORULUI DE ZGOMOT

CLONAREA FUNCTIILOR PRIN CABLU
De la un receptor la alt receptor se pot copia toate functiile printr-un cablu de programare fara a utiliza un PC sau echipamente speciale.

 
 

 

home | oferte speciale | contact | site map | ©2004 West Studio |